Scrabblekväll för nya spelare, Göteborg 2/3

Om Scrabbleförbundets träningar runt om i landet.

Scrabblekväll för nya spelare, Göteborg 2/3

Inläggav Pia » mån 20 feb, 2017 23:10

SCRABBLEKVÄLL FÖR NYA SPELARE

VAD? Nya spelare är mycket välkomna varje torsdag, men denna kväll är en gång med låg tröskel att komma med och prova på och roligt att inte vara enda nya.

HUR? Du får genomgång av hur man spelar och får sedan prova på. Du kan spela ensam mot någon eller i par med en annan ny eller med någon mera erfaren, precis som du själv känner. Vill du först bara titta på är det förstås också okej. Vill någon spela med klocka och tävlingsregler får man det, men det är helt frivilligt. Resultaten registreras ingenstans denna gång.
GRATIS KAFFE + UTLOTTNING: Alla nya* som kommer och spelar blir bjudna på en kopp kaffe, en kopp te eller en läsk och deltar dessutom i utlottningen av ett ordspel och en chokladask.

FÖR VEM? För precis alla som är nyfikna och sugna på att spela lite Scrabble. Inga förkunskaper behövs, inget material och ingen anmälan (men det är roligt om du skriver att du är på väg).

NÄR? Torsdag 2/3 med drop-in från klockan 17. Man kommer när det passar en och stannar så länge man vill. Fram till 21 är det helt säkert folk på plats.

VAR? Café Cello på Andra Långgatan 6, nära Järntorget.

KAN DU INTE DETTA DATUM? Otur, men ingen fara. Det är spel varje torsdag och det är bara att dyka upp. Om torsdag aldrig passar dig, skriv på Facebook eller på förbundssidan så kommer vi överens om när vi träffas.

* Någonstans måste gränsen gå och som nya räknas den här gången alla som inte deltagit i någon tävling.
Pia
 
Inlägg: 1298
Blev medlem: mån 22 nov, 2004 19:59

Återgå till Scrabbleträningar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 5 gäster

cron