NATION(AL)P(ARK) CUP

Om Scrabbleförbundets turneringar.

NATION(AL)P(ARK) CUP

Inläggav Ordfobi » mån 15 sep, 2014 14:56

Sommaren är snart slut och det är dags att se fram emot Beach 2015. Och var är stränderna längre och bättre än på Gotska Sandön? Det hörs ju på namnet, eller hur?
Vi är några scrabblare som spånat kring idén att genomföra en turnering i denna nationalpark, med bad och härliga promenader i dess fantastiska natur – och på kvällarna några tävlingsmatcher.
Det finns en båtförbindelse som går Nynäshamn-Gotska Sandön-Fårösund 3-4 ggr i veckan. Bor gör man i stugor och hyrtält, som upplåts av STF. Där finns dock ingen butik, utan man är tvungen att ha med sig egen proviant.
Gotska Sandön är en minnesvärd naturupplevelse och att kombinera den med det roligaste spel som finns tycker vi är ett svårslaget upplägg. Inte minst med tanke på att vår medlem Erik Elvers är mycket kunnig kring allt som gäller denna ö. Han har skrivit en bok om Gotska Sandön och brukar guida besökare några gånger varje säsong. Här är han också medarrangör.
Vi siktar på tre övernattningar på ön, någon gång under andra halvan av juli eller i början av augusti.
Men hur många av er är intresserade av att delta i nästa sommars bästa scrabbleäventyr? Det krävs mycket planering och framförhållning för ett sådant här arrangemang. Därför måste vi pejla intresset redan nu. Skriv här om du tycker att den här semesterresan är något som du absolut vill delta i. Om vi får tillräckligt många som är seriöst intresserade kan vi tillsammans försöka hitta tävlingsdagar som passar alla och kolla vilken kostnad det kan bli per person.

Här kommer också en länk med information om ön:
http://www.gotland.net/resa/gotska-sandon
Ordfobi
Tävlingskommittén
 
Inlägg: 610
Blev medlem: tis 21 mar, 2006 12:00
Ort: Nyköping

Återgå till Scrabbleturneringar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster

cron