Scrabbleforumet

Diskussionsforum om Scrabble
Aktuellt datum och tid: ons 21 nov, 2018 15:48

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Vilket datum föredrar du för årsmöte i Scrabbleförbundet?
Omröstningen slutade ons 02 mar, 2005 23:00
Lördag 9 april 0%  0%  [ 0 ]
Söndag 10 april 0%  0%  [ 0 ]
Lördag 16 april 40%  40%  [ 2 ]
Söndag 17 april 0%  0%  [ 0 ]
Lördag 23 april 0%  0%  [ 0 ]
Söndag 24 april 0%  0%  [ 0 ]
Söndag 8 maj 20%  20%  [ 1 ]
Fredag 20 maj (vid SM i Göteborg) 20%  20%  [ 1 ]
Lördag 21 maj (vid SM i Göteborg) 0%  0%  [ 0 ]
5-6 juni 20%  20%  [ 1 ]
Antal röster : 5
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Årsmötesdatum?
InläggPostat: sön 20 feb, 2005 23:00 
Offline

Blev medlem: ons 11 aug, 2004 22:13
Inlägg: 1268
Ort: Stockholm
Det börjar bli bråttom att bestämma ett datum för ett årsmöte. Vi har i styrelsen kommit fram till att ett årsmöte under SM i Göteborg inte är någon vettig lösning - det är knappast rimligt att tro att folk är beredda att ta ledigt från jobbet för att hinna till ett årsmöte på fredag kväll och ska det finnas möjlighet till någon form av social samvaro på lördag kväll - vilket jag tycker att det ska - är det inte lämpligt att lägga årsmötet då heller, eftersom spelschemat antagligen kommer att innebära spel till tidig kväll.

Styrelsen har därför kommit fram till att ett årsmöte i ställer troligen hålls i Stockholm i april. Rent stadgemässigt kan vi vänta till den sista juni med att hålla ett möte, men det är olyckligt av två skäl:
- Vi får inte årets bidrag av Sverok förrän ett årsmöte har hållits (vilket i och för sig inte är något oöverstigligt problem, vi har inget akut pengabehov).
- Semestrarna är på gång vilket kanske gör att färre deltar.

Naturligtvis vill vi att så många som möjligt kommer på årsmötet, men inser samtidigt att Malmöbor och göteborgare knappast åker till Stockholm enbart för ett årsmötes skull. Därför vore det naturligtvis bra att lägga mötet i samband med en tävling i Stockholm eller möjligen Uppsala - är det någon som planerar en sådan i april eller maj och som det skulle gå att klämma in ett årsmöte efter?

För att utskick - ett med förvarning om årsmötet och ett andra med möteshandlingar inkl ev motioner/propositioner - ska hinna gå ut, valberedning och revisorer göra sitt etcetera, ser jag den 9-10 april som den absolut tidigast möjliga helgen för ett årsmöte (och detta är optimistiskt, men bör ändå gå om vi bestämmer oss snabbt).

Andra möjliga datum, som jag ser det:
16-17 april
23-24 april
8 maj, söndagen i Kristi him (men antagligen inte vidare lämpligt p g a det är en semesterhelg för många och möte en söndag gör det extra svårt för utsocknes att delta).
5-6 juni, i samband med Scrabbleaktiviteter under gatumarknaden Street i Stockholm

14-15 maj och 28-29 maj har jag räknat bort eftersom jag själv är utomlands den 28-29 och av privata skäl omöjligt kan delta på ett årsmöte den 14-15 maj. Åtminstone jag tycker att det vore märkligt med ett årsmöte utan sittande ordförande. Helgen Valborg/Första maj har jag räknat bort eftersom det känns rätt osannolikt att folk vill ha ett årsmöte just då.

Om det trots allt finns en stark opinion för att ha årsmötet under SM får styrelsen ta ställning till det igen. Mitt förslag är att vi i så fall försöker hålla frågprna på årsmötet till ett minimum och kallar till ett nytt medlemsmöte under hösten, i samband med en stötrre turnering.

Vi har tidigare på skrabbellistan också diskuterat någon form av poströstning och då har det varit en hel del som talat emot det. Jag utesluter ändå inte den möjligheten, om det är möjligt enligt stadgarna.

Jag inser att många inte prioriterar ett årsmöte så högt - men var snälla och tyck till! Sådana här möten är faktiskt viktiga för förbundets verksamhet och uppslutning på mötena betydelsefulla för att de som väljs in i styrelsen ska få energi.

Rösta gärna nedan om vilket datum ni föredrar. Alla alternativ utom under SM gäller högst sannolikt Stockholm eller möjligen Uppsala.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010