Villiga arrangörer till SM?

Diverse diskussioner om SM 2006

Villiga arrangörer till SM?

Inläggav Lisa » sön 15 jan, 2006 16:26

Sedan tidigare är det klart att 2006 års Scrabble-SM ska spelas i Stockholm och spelas över tre dagar. Det börjar ockås bli hög tid att bestämma vilka som ska ha huvudansvaret för SM och när det ska arrangeras. I en tidigare omröstning - som inte på något sätt var beslutande, valdes mellan en "vanlig" helg + en arbetsdag, 29/4-1/5 samt Kristi himmelfärdshelgen (sista helgen i maj). Av de 32 personer som röstade lade inte en enda sin röst på den vanliga helgen, medan det fanns en övervikt för Kristi him framför Valborg, http://www.scrabbleforbundet.se/phpBB2/ ... .php?t=449. Liksom jag skrev i samband med omröstningen ska dock denna imröstning inte på något sätt ses som beslutande, utan det finns mycket annat - i synnerhet tilgång på villiga arrangörer och lokal som spelar in.

Nuläget är detta:
- Henrik Jonés och Nils Berner, båda vana arrangörer, är beredda att ta ett delat ansvar som huvudansvariga SM-arrangörer, förutsatt att SM hamnar Valborg/första majhelgen (Nils har ingen möjlighet att vare sig spela eller arrangera Kristi him). Att de är huvudansvariga innebär INTE att de i så fall kommer att sköta allt själva, utan det behövs många gemensamma krafter till allt kring ett SM.

Frågan är om det finns fler som är villiga att ta huvudansvaret för SM - det vill säga hålla i trådarna och delegera saker till andra - i synnerhet Kristi himhelgen? Anmäl er i så fall den närmaste veckan!

Utöver huvudansvariga söks förstås en massa andra som är intresserade av att hjälpa till, men det får "SM-generalerna" återkomma till.
Lisa
 
Inlägg: 1268
Blev medlem: ons 11 aug, 2004 22:13
Ort: Stockholm

Inläggav Henrik.J » mån 16 jan, 2006 01:35

Jag vill för säkerhets skull tillägga att det inte blir några "hard feelings" från min sida om något arrangörsgäng kommer och "snor" min halva av generalsmössan. Omröstningsresultatet är ett mycket gott skäl för att lägga SM på kristi himm och även om jag föredrar valborgshelgen räknar jag med att spela själv då och hjälper gärna till med en del av det som måste göras. Jag har också gjort en första planeringslista på aktiviteter som måste/bör utföras som jag gärna överlåter. Men rollen som ansvarig i år har jag efter visst funderande bestämt mig för att jag endast påtar mig om det blir som Nils och jag ursprungligen erbjudit. Det finns naturligtvis ett litet mått av egoism i det, men med tanke på det jobb som vi lär få lägga ner och den press som det ändå lär bli under själva tävlingen så förlåter jag mig själv för det... :wink:
"Playing Bop is like playing Scrabble with all the vowels missing" (Duke Ellington)
Användarvisningsbild
Henrik.J
 
Inlägg: 2155
Blev medlem: mån 25 okt, 2004 13:24
Ort: Vällingby, Stockholm

Inläggav Merko » mån 16 jan, 2006 11:09

Personligen är jag beredd att stödja Nils och Henrik som
huvudarrangörer till 100% även om det var fler (inklusive jag själv)
som förordade det andra datumet. De har uppenbarligen tänkt till en
hel del om hur ett SM ska kunna ordnas och även om jag även på andra
punkter än datumfrågan inte alltid delar deras åsikter så tycker jag
att det viktigaste är att det finns ett engagemang och en klar idé
bakom arrangemanget!

Hur som helst hoppas jag att några personer snarast orkar engagera sig
i lokalfrågan, det är ju mycket möjligt att det blir den saken som i
slutänden avgör val av datum och därmed också arrangörsfrågan.
Merko
Regelkommittén
 
Inlägg: 1052
Blev medlem: mån 17 jan, 2005 16:37

Inläggav Lisa » mån 16 jan, 2006 11:17

Instämmer till fullo i Merkos kloka ord.
Lisa
 
Inlägg: 1268
Blev medlem: ons 11 aug, 2004 22:13
Ort: Stockholm


Återgå till SM 2006

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron