Husbyte i sommar? Nära till Södermalm, skog och bad

Fritt fram att snacka om vad som helst. Utom Scrabble förstås.

Husbyte i sommar? Nära till Södermalm, skog och bad

Inläggav Lisa » ons 06 maj, 2015 21:00

Hej! Vecka 28 (eller snarare 5-11 juli) funderar vi på att testa att byta boende med någon. Slänger därför ut en lös förfrågan i Scrabblevärlden och ser vart det leder. Om någon är intresserad, vill höra mer eller få bilder, mejla mig på lisa@nukunskap.se.

Finnes: Hus i Stockholm (Kärrtorp, några stationer från Södermalm), 20 min med T-bana till Stockholm. 500 meter till T-bana och centrum med både Coop och Ica. Nästan lika nära till Nackareservatet, som är en fin och stor skog. Ett par bra lekplatser (varav en större) finns också inom 500 m.

Huset saknar trädgård, men har en rymlig uteplats med (gasol)grill, utemöbler etcetera. Precis utanför finns en gemensam gräsplätt för springsugna barn. Utanför köksfönstret finns en fullstor fotbollsplan, grus, flitigt utnyttjad av våra barn. Där finns också en skog modell mindre, där skolbarn kan leka utan att gå vilse. Ett par km till mindre badplats vid Söderbysjön. Större och finare bad finns i Flaten, cykelavstånd.

Själva huset är vårt vanliga bostadshus, så det finns diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, wifi och så vidare. Dusch, badkar, två toaletter. Ett sovrum med dubbelsäng, och tre sovrum med fullstora sängar. Två extramadrasser finns också. Dockspis, mängder med Lego och gott om brädspel och barnböcker finns, liksom fotbollar och någon mindre kubbvariant. Tre vuxencyklar finns (en med barnsadel, ytterligare en barnsadel kan nog fixas vid behov), två cyklar lagom för barn cirka 135-155 centimeter och två mindre barncyklar (för cirka 5-6 och 7-8 i lite slitnare skick, men funkar) finns.

Sökes: Boende för fem personer, gärna Västkusten, Norrlandskusten, Gotland, kusttrakten i Finland ... Men vi är öppna för förslag. Fyra sängar plus en extramadrass räcker. Bad på rimligt avstånd, helst utan att man måste åka bil. Tillgång till cyklar ett plus. Helst wc. Vi vill också att det finns någon form av uteplats eller trädgård.

Hör gärna av er snarast om ni tror att ni är intresserade av ett byte!
Lisa
Lisa
 
Inlägg: 1268
Blev medlem: ons 11 aug, 2004 22:13
Ort: Stockholm

Återgå till Övrigt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster

cron