Förstasidan arrow Om Scrabbleförbundet
 
Avdelningar
 Förstasidan
 Om Scrabbleförbundet
 Styrelsen
 Stadgar
 Kommittéer
 För media
 Möten
 Vad är Scrabble?
 Nyhetsarkiv
 Rating & resultat
 Scrabble-SM
 Turneringar
 Spela via datorn
 Spela på din ort
 Svenska Scrabblelänkar
 English Scrabble
 Fotoalbum
 Kontakta oss
 Forum
 Logga in
 Webbadmin

Om Scrabbleförbundet  2004-06-13  

Svenska Scrabbleförbundet är en ideell förening vars syfte är att främja spelandet av Scrabble i allmänhet och Scrabble som tävlingsform i synnerhet. Föreningen bildades 1997. Svenska Scrabbleförbundet är medlem i Sverok, Spelhobbyförbundet.

Medlemskap i Scrabbleförbundet kostar 60 kronor per kalenderår. Medlemmar som fyller högst 18 år under kalenderåret betalar dock 30 kronor för medlemskapet. Det allra enklaste sättet att betala in sin medlemsavgift på är i samband med en Scrabbleturnering. Men du får också gärna betala in medlemsavgiften direkt till förbundet.

Bankgironumret är 5107-4433 och betalningsmottagare är Sv Scrabbleförbundet. Både nya och tidigare medlemmar ska på inbetalningen ange:

Namn Personnummer (nya bidragsregler för i år) Adress Telefonnummer (gärna även mobilnummer) Om du betalar till förbundet från utlandet ska du använda EU-betalning med följande betalningsinfo: Landkod: SE. BIC/SWIFT: SWEDSESS. IBAN: SE96 8000 0848 0697 4790 9878.

Som medlem får du rätt att delta i ratinggrundande turneringar och kan även träna och tävla i vårt turneringsrum på hemsidan. Om du vill kan du få en e-postadress enligt mönstret fornamn.efternamn[at]scrabbleforbundet.se. Obs! Första gången du deltar i en ratinggrundande turnering bjuder förbundet på anmälningsavgiften. Kontaktar föreningen gör du enklast den här vägen. Du kan också välja att direkt kontakta styrelsen eller lokalklubbarna.

Om du vill meddela en adressändring eller har frågor om inbetalningen, är det bästa om du tar kontakt direkt med förbundets kassör på kassor[at]scrabbleforbundet.se.

Förbundets postadress Svenska Scrabbleförbundet:

c/o Anna Andersson

Fridensborgsvägen 11

170 69 Solna


© Svenska Scrabbleförbundet