Förstasidan arrow Turneringar arrow Anmälningsformulär arrow Om personnummer
 
Avdelningar
 Förstasidan
 Om Scrabbleförbundet
 Vad är Scrabble?
 Nyhetsarkiv
 Rating & resultat
 Scrabble-SM
 Turneringar
 Spelade turneringar
 Scrabble Masters
 Aktuella turneringar
 Spelsystem
 ABC för arrangörer
 Vandringspriser
 Anmälningsformulär
indent Om personnummer
 Utlys ny turnering
 Direktsändning
 Spela via datorn
 Spela på din ort
 Svenska Scrabblelänkar
 English Scrabble
 Fotoalbum
 Kontakta oss
 Forum
 Logga in
 Webbadmin

Om personnummer  2006-11-28  

Varför behöver vi ditt personnummer?

För att delta i en ratinggrundande turnering måste du också vara medlem i Svenska Scrabbleförbundet. SSF är i sin tur medlem i Spelhobbyförbundet (SVEROK). Varje år får vi ett ekonomiskt bidrag från SVEROK, pengar som är ett viktigt tillskott för vår verksamhet. Ursprungligen kommer dessa pengar från Ungdomsstyrelsen och Svenska Spel.

Från och med 2007 har SVEROK skärpt kraven på oss när vi rapporterar in medlemsuppgifter. Det räcker inte längre med namn och födelseår, nu måste vi även uppge personnummer för samtliga våra medlemmar, i annat fall går vi miste om bidraget.

Av administrativa skäl är det enklast att samla in personnummer i samband med turneringsanmälan. Därför måste du från och med nu uppge ditt personnummer varje gång du anmäler dig till en ratinggrundande turnering. Därmed samtycker du även till att vi lagrar ditt personnummer i vårt medlemsregister och ger det vidare till SVEROK.

Ditt personnummer kommer endast att användas i detta syfte, och hanteringen kommer endast att skötas av förbundets styrelse och funktionärer. Födelsedata (första 6 siffrorna) kan dock användas i andra syften, exempelvis för spelstatistik.

Om du har ett personnumer och inte uppger det, kommer din turneringsanmälan att raderas. Utländska medborgare eller andra som saknar svenskt personnummer är naturligtvis undantagna från allt ovanstående.

Vid frågor, kontakta webansvarig:
Roland Olsson
webmaster[at]scrabbleforbundet.se

 


© Svenska Scrabbleförbundet